Specialisten

Sterk Wonen, een familiebedrijf met passie voor stoffen en kleur

Het inrichten van een nieuwbouwwoning, om er écht een thuis van te maken, is nog niet zo makkelijk. Zeker niet in de drukke tijd rondom de bouw, wanneer u al over zoveel dingen moet nadenken.

Het is dan prettig om wat hulp te krijgen in de vorm van goed advies, in een woonwinkel waar u niet alleen terecht kunt voor meubels, maar ook voor bedden, lampen, raamdecoratie, vloerkleden, verlichting en accessoires. Sterk Wonen is zo’n woonwinkel. Het bedrijf bestaat al zo’n 125 jaar en is sinds 1970 gevestigd aan de Meerndijk in De Meern, op tien minuten afstand van Utrecht. Een écht familiebedrijf, waar vader Ben, moeder Gon en dochters Fleur en Merel hun klanten iedere dag op een deskundige manier en met passie voor het vak te woord staan. In de buitendienst zorgen Hans en Barry al jaren dat alles goed afgeleverd en gemonteerd wordt.

Oog voor detail

Merel en Fleur hebben allebei een modeopleiding afgerond en ook hun moeder heeft een modeachtergrond. Ze zijn dan ook fan van mooie stoffen, kleuren, bijzondere materialen en verrassende dessins en hebben oog voor detail. Het interieur van een huis moet passen bij de sfeer van de woning, maar ook bij de bewoners. Die uitdaging gaan ze graag met u aan.

Bijzondere collectie

De collectie van Sterk Wonen is fraai en uitgebreid. Zo vindt u er bijvoorbeeld prachtige sierkussens van het merk Elitis. Een lust voor het oog, deze kleurrijke eycatchers. Het Scandinavische woonmerk Bolia is nieuw aan de collectie toegevoegd, met onder andere designlampen en accessoires. Auping is één van de aanwezige merken als het om bedden gaat en de woonwinkel heeft een ruime keus in meubelen van Pode, Leolux en Bree’s New World. Het is maar een kleine greep uit de bijzondere collectie.

Advies aan huis

Het is belangrijk om de tijd te nemen voor de aankoop van uw woninginrichting. Daarom kunt u ook advies aan huis krijgen. Gon en Fleur komen dan bij u langs en maken indien gewenst een 3D interieurontwerp. Dat kan ook aan de hand van een plattegrond van uw nieuw te bouwen huis. Wilt u de kleur van uw wanden afstemmen op uw interieur? Dat kan met de kleurstalen van verfmerk Farrow & Ball. Sterk Wonen geeft u ook daarin graag advies.

Meer weten?

Neem een kijkje op de gloednieuwe website of breng een bezoek aan Sterk Wonen.

Meerndijk 15
3454 HM De Meern
Info@sterkwonen.nl
Telefoon: 030-666 13 97

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.