Lokaal nieuws vrijdag 03 juli 2020 Bron: Hoeverijk Blokhoeve Nieuwegein

Update HoeveRijk

Update HoeveRijk

Het is alweer enige tijd geleden dat je iets van ons hebt gehoord. In de tussentijd is er veel gebeurd. Tijd voor een update!

De afgelopen periode houdt corona de samenleving in haar greep. Daar heeft iedereen - in meer of mindere mate - mee te maken. Helaas gaat dit ook niet aan onze deur voorbij en heeft het virus met het bijbehorende thuiswerken effect op de planvorming en planning van HoeveRijk.

In het vorige nieuwsbericht schreven we te koersen op een start verkoop in het derde kwartaal van 2020. Helaas lijkt dat nu niet meer haalbaar.

Wij zijn hoopvol dat de komende tijd de maatregelen steeds meer worden versoepeld waardoor we het plan weer in een stroomversnelling kunnen krijgen!

Zodra er nieuws is en wij een betere inschatting kunnen maken van de planning informeren wij je via de nieuwsbrief.

Meer weten over Hoeverijk Blokhoeve Nieuwegein

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden