Lokaal nieuws woensdag 17 februari 2021 Bron: Hoeverijk Blokhoeve Nieuwegein

Update Wonen in HoeveRijk

 

Wonen in HoeveRijk

In HoeveRijk worden onder andere 12 twee-onder-één-kapwoningen en 50 stadswoningen gebouwd. De centrale ligging in combinatie met de nieuw te bouwen supermarkt en een klim- en bergsportcentrum, maken HoeveRijk tot een fantastische plek om te wonen!

Momenteel wordt er weer gewerkt aan de verdere uitwerking van het totale plan. In maart kunnen we je naar verwachting architectuurbeelden van de tweekappers en stadswoningen laten zien.

Werkzaamheden op de locatie
Ook op (civiel-)technisch vlak vordert de uitwerking. Op korte termijn worden sondeerwerkzaamheden uitgevoerd op de locatie. Met sonderen wordt de bodemopbouw en -samenstelling bepaald en de draagkracht van de grond berekend. Deze gegevens gebruiken we dan weer voor andere berekeningen. Dus zie je binnenkort op locatie een bijzonder sondeervoertuig rondrijden, dan kan dat kloppen!

 Planning
We kunnen ons goed voorstellen dat je graag wilt weten wanneer de woningen in verkoop gaan. Wij zijn afhankelijk van een aantal procedures die eerst doorlopen moeten worden, waardoor er op dit moment nog geen definitieve planning is. Wél hebben we een nieuwe prognose: we verwachten te kunnen starten met de verkoop in het derde kwartaal van 2021. We willen benadrukken dat dit een prognose is: zodra wij met meer nauwkeurigheid een planning kunnen afgeven, brengen wij je daarvan op de hoogte.

Wil jij wonen in HoeveRijk? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen!

 Meer weten over Hoeverijk Blokhoeve Nieuwegein

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden