linkbuilding bureau
Lokaal nieuws woensdag 14 juli 2021 Bron: Hoeverijk Blokhoeve Nieuwegein

Vertraging

Een tijdje geleden informeerden wij je over de vorderingen van HoeveRijk. We waren en zijn bezig met de uitwerking van het plan en het ontwerp van de woningen. Hierbij een tussenstand.
 

Wat hadden we gehoopt dat we inmiddels de eerste beelden konden laten zien en konden aangeven wanneer HoeveRijk in verkoop gaat. Helaas loopt het project vertraging op, waardoor we verwachten dat wij de start verkoop moeten uitstellen tot volgend jaar.
 

Hoe kan dat?
Een gebiedsontwikkeling van deze omvang heeft veel voeten in aarde, met name doordat er veel verschillende partijen bij het plan betrokken zijn. De komende tijd worden de laatste afspraken afgerond tussen de verschillende partijen in het plangebied en worden (locatie)onderzoeken geüpdatet. Daarnaast wordt het concept bestemmingsplan uitgewerkt. Na de vakantieperiode starten de architecten met het doorvoeren van de laatste wijzigingen in het ontwerp. Dit draagt bij aan de uiteindelijke woonkwaliteit. Zo creëren we woningen waar jij straks met veel plezier woont!
 

Nog even geduld
Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn en we meer kunnen zeggen over de planning versturen wij weer een nieuwsbericht.
 

In het nieuws
Heb je het artikel met een impressie van het nieuwe klim- en bergsportcentrum in het AD al gezien? Het artikel vind je hier.

 

Meer weten over Hoeverijk Blokhoeve Nieuwegein

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden