linkbuilding bureau
Lokaal nieuws vrijdag 15 oktober 2021 Bron: Hoeverijk Blokhoeve Nieuwegein

Zo gaat HoeveRijk eruit zien!

Het is zover! We kunnen de eerste beelden laten zien!
Twee weken geleden is de planopzet aan de gemeenteraad gepresenteerd en deze is positief ontvangen. Naast de gemeenteraad hebben we de omwonenden (de dinsdag voor de raadsbijeenkomst) geïnformeerd. Wij zijn dan ook blij dat we nu de stedenbouwkundige opzet en eerste impressies kunnen laten zien.

De woningen
De Waterwachters zijn van de hand van Damast Architecten. Deze robuuste, niet alledaagse twee-onder-een-kapwoningen staan midden in het groen en krijgen een prachtige plek aan de watergang. De 50 Stadswoningen in HoeveRijk zijn ontworpen door architectenbureau Visser en Bouwman. Deze woningen laten zich het beste omschrijven als stijlvol, ruimtelijk en licht.
 


Waterwachters


Stadswoningen
Berg- en klimsportcentrum
Aan de westkant van het plangebied wordt een indrukwekkend berg- en klimsportcentrum gerealiseerd. Ook van dit nieuwe stukje sportief HoeveRijk zijn de eerste beelden bekend: een prachtig pand en architectonische eyecatcher in het plan!


Klim- en bergsportcentrum


Tijdlijn
Enthousiast na het zien van deze beelden? Nog even geduld! Voordat de woningen in verkoop gaan, moet het bestemmingsplan worden gewijzigd en de omgevingsvergunning worden aangevraagd. Wij sturen op een start verkooop in het derde kwartaal van 2022. Dit is een inschatting van de te doorlopen procedures.

Verkoopprijzen
Zowel de Waterwachters als de Stadswoningen vallen in het hogere prijssegment. Een indicatie van de verkoopprijzen kan nu nog niet worden gegeven. De definitieve verkoopprijzen worden richting start verkoop bepaald.

Wil je meer weten over de huurwoningen die voor woningcorporatie Jutphaas in HoeveRijk worden gerealiseerd? Houd dan de website van Jutphaas in de gaten.
 

Meer weten over Hoeverijk Blokhoeve Nieuwegein

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden