Wattbaan 31 (WB31)

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nieuwegein
Actueel aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
38 - 42m2

Over dit project

In het voormalig 'huis van de sport' komen 96 loftappartementen. Instapklaar en hoogwaardig afgewerkt! Het kantoorgebouw, waar momenteel verschillende sportbonden zijn gehuisvest, wordt getransformeerd naar zelfstandige appartementen met balkon of terras en eigen parkeerplaats. Er komen 2 woningtypes met woonoppervlaktes die variƫren tussen 38,5 tot 41 m2. De verwachting is dat de woningen per 1 juli 2018 betrokken kunnen worden.

De transformatie van het naastgelegen complex WB27 naar 77 appartementen is onlangs afgerond. De belangstelling voor deze appartementen was erg groot. Bij oplevering waren dan ook alle appartementen verhuurd. (zie www.wb27.nl)

Door de verschillende transformaties die momenteel in Rhijnhuizen (Plettenburg) lopen, ontwikkelt de wijk zich in een levendige woonbuurt. Door de ligging nabij het centrum van Nieuwegein zijn alle voorzieningen op een steenworp afstand te vinden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wattbaan 31 (WB31)
Huurwoningen
96

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden