4U Nieuwegein

Nieuwegein - Nieuwegein
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

De HN-locatie, grenzend aan de binnenstad van Nieuwegein is een fraaie locatie op de kruising van de Noordstedeweg, Herenstraat en de Doorslag. Een locatie ook, die voor de buurt waardevol is vanwege haar groene karakter. In de planontwikkeling is groen en bebouwing zo geintegreerd dat dit een meerwaarde biedt voor de binnenstad.

Duurzaam en met multifunctionele daktuin

De drie- en vierkamerappartementen worden gasloos en krijgen duurzame verwarming en koeling. Ook komt er een verdiepte parkeergarage met een openbare, groene daktuin. Deze openbare daktuin is niet alleen een prettige ontmoetingsplek voor de buurt, het draagt ook bij aan de beperking van de opwarming van de stad en het is een waterbuffer bij hevige regenval. Klunder Architecten ontwerpt de woontoren.

Meer informatie

Kenmerken

Project
4U Nieuwegein
Huurwoningen
58

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden