Hofje bij de Kade

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nieuwegein - Nieuwegein
Actueel aanbod

€ 435.000,- tot € 745.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
150 m2
Aantal slaapkamer(s)
5 - 6

Over dit project

Wonen in Hofje bij de Kade

Heeft u interesse? U kunt zich via de projectwebsite inschrijven als reserve kandidaat.

Nieuwbouw in Nieuwegein, dorps wonen in een buurt met een stoer en historisch karakter in Nieuwegein? Dat kan in één van deze achttien riante nieuwbouw woningen. De architectuur van de woningen in pakhuisstijl is geïnspireerd op de kade die om de hoek van het project ligt en waar imposante schepen door het Merwedekanaal passeren.

Het kleinschalige project vormt zich rond een hofje, wat voor een veilige en gemoedelijke sfeer met de buren zorgt. De woningen hebben een historische uitstraling met alle luxe en gemakken van een nieuwbouwwoning. Een heerlijke plek in Nieuwegein waar u kunt wonen in een ruim huis met een hoogwaardige afwerking en tal van uitbreidingsmogelijkheden om een eigen, unieke woning te creëren.

Pal achter de woningen voert een bijzondere historische wetering en er ligt een parkje voor kinderen om te spelen. De omgeving omringt zich met watertjes en groen, het Park Oudegein, weidse polders en uitzicht over de Lek. Ook zijn er scholen en sportvoorzieningen in de buurt. De omliggende wijken Vreeswijk en Jutphaas bieden winkelvoorzieningen, gezellige restaurants en kroegjes.

De woningen

Aan Hofje bij de Kade worden dertien riante pakhuis-woningen, vier twee-onder-één-kapwoningen en één vrijstaande woning gerealiseerd. De oppervlaktes van de achttien woningen variëren vanaf ca.150 m² GO en hebben allen een ruime achtertuin. De pakhuizen worden aangeboden met de optie ‘Office@Home’ en er kunnen tot wel zes slaapkamers worden gecreëerd. Ook behoort een separate woonkeuken of een grote master bedroom met een vide op de eerste verdieping tot de mogelijkheden.

Iedere woning is uniek. Door deze diversiteit is er voor ieder wat wils. Wilt u wonen aan het water met een vlonder in uw achtertuin? Houdt u van een riante hoekwoning met garage? Of kiest u voor een kantoor aan huis? Er is volop ruimte voor maatwerk! Dit kleinschalig project heeft de voordelen van nieuwbouw met een karakteristieke architectuur. Het hofje wordt groen aangekleed met bomen en bankjes om met de buren een kop koffie te drinken. Tevens komt er ruim voldoende parkeergelegenheid.


Architectuur

VFO Architects heeft de nijverheid aan de kade gekozen als ontwerpuitgangspunt. De woningen hebben de uitstraling van ‘statige pakhuizen’, die past bij het wonen aan de Handelskade. De architectuur van de woningen is een eigentijdse interpretatie van de vormentaal en ambachtelijkheid van de jaren dertig van de vorige eeuw. Dit komt tot uiting in aspecten als kleurgebruik, verticale raamvoeringen, steile dakhelling, dakoverstekken en een markante en ambachtelijke detaillering van de beeldbepalende elementen. De gevels hebben een statige, warme architectuur en verschillende kleuren metselwerk. Iedere bewoner krijgt zo haar unieke, eigen ‘pakhuis’.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hofje bij de Kade
Koopwoningen
18
Prijs
€ 435.000,- tot € 745.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

Beumer Makelaardij B.V.
Meerndijk 7
3454HM De Meern
ramon@dewoonexpert.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden