Ons nieuwe thuis

Nieuwegein
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
55 - 130m2

Over dit project

Een nieuw thuis in Park Rijnhuizen

In Rijnhuizen Nieuwegein staat iets bijzonders te gebeuren. Bedrijfspanden veranderen in mooie appartementengebouwen en er komt nieuwbouw. Daarmee transformeert de voormalige bedrijfslocatie in Nieuwegein tot een gezellige woonbuurt met veel groen en ontmoetingsplekken.

Deze locatie heeft alles in zich om mooi en prettig te wonen. Zeker op de plek waar Ons Nieuwe Thuis wordt ontwikkeld: in een park met grote, oude bomen, wandelpaden, slootjes en een flinke boomgaard aan het Merwedekanaal. Vlak naast Fort Jutphaas en rijksmonument Landgoed Rijnhuizen.

Bent u die stoere pionier die op zoek is naar een mooi en betaalbaar koopappartement in de omgeving van Utrecht? Maak kennis met Ons Nieuwe Thuis en schrijf u in als belangstellende. Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Kijk op www.onsnieuwethuis.nl

Het woningaanbod van Ons Nieuwe Thuis
Ons Nieuwe Thuis komt aan de Edisonbaan in Nieuwegein. We transformeren 9 kantoorgebouwen tot ongeveer 270 koop- en vrije sector huurappartementen. Dat doen we op zo’n manier dat u straks niet ziet dat hier ooit gewerkt werd. Er komen balkons, we creëren comfort, zorgen voor duurzame installaties en we werken de appartementen af met keuken en mooi sanitair. Ook voegen we extra’s toe, waardoor u meer dan alleen stenen koopt. Zo komt er een binnenterrein met een speelveld en uitgebreide parkeervoorziening. De boomgaard mag u straks tot uw ‘achtertuin’ rekenen.

Een plek met historie voor stoere pioniers
Park Rijnhuizen heeft een rijke cultuurhistorie. Die koesteren en benutten we. Fort Jutphaas en Landgoed Rijnhuizen - met de mooie kasteellaan en grienden - liggen naast Rijnhuizen. De boomgaard van het landgoed ligt direct achter Ons Nieuwe Thuis. Voor dit groene pareltje hebben we ontzettend leuke plannen. Denk hierbij aan een kas met een pantry, een klus-schuur, een moestuin en wat picknicktafels. Gewoon een fijne plek om buiten, bezig en samen te zijn. In de natuur én dichtbij de stad.

Ons Nieuwe Thuis biedt ruimte voor iedereen
Het aanbod van Ons Nieuwe Thuis varieert van kleine tot grote topappartementen. Daardoor kunnen zowel singles als jonge en oudere stellen hier hun droomappartement vinden. Ook met kinderen kunt u superfijn wonen in een appartement in Ons Nieuwe Thuis. Er is zo veel ruimte om buiten spelen. Voor de deur op het veldje en in de boomgaard natuurlijk. Schrijf u in voor Ons Nieuwe Thuis, zodat wij u op de hoogte kunnen houden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ons nieuwe thuis
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Koopwoningen
150
Huurwoningen
120
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden