Point of View

Nieuwegein
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Point of View
Op een van de meest gewilde plekken in Nieuwegein, op de hoek van de Herenstraat, direct naast het stadshart winkelcentrum City Plaza verrijst Point of View. 48 Riante appartementen op een van de mooiste en meest gewilde plekken in Nieuwegein. Openbaar vervoer en park Oudegein bevinden zich op loopafstand. Met de auto bent u binnen 20 minuten in hartje Utrecht. Of neem bij City Plaza de sneltram of busverbinding naar het centrum van Utrecht.

Point of View is ontworpen door Klunder Architecten en er is veel keuze in type appartement en woonoppervlakte (van ca. 70 m² oplopend tot 200 m²). Kenmerkend voor alle appartementen is de luxe afwerking en comfortabele ruimte voor maximaal woongenot. Allen met een royale buitenruimte. Wilt u wonen in een dynamische en centrale woonstad? Kom wonen in Point of View!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Point of View
Start verkoop
2019 (3e kwartaal)
Koopwoningen
48
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden