Hoeverijk Blokhoeve Nieuwegein

Nieuwegein - Nieuwegein
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

HoeveRijk, aangenaam!


Zoek je het comfort van een ruime nieuwbouwwoning op een levendige, groene plek? In HoeveRijk worden 62 koopwoningen gebouwd, waaronder 50 stadswoningen en 12 twee-onder-een-kapwoningen. Verder worden er 60 huurappartementen en 50 huurstudio's gerealiseerd voor Jutphaas, die ook de verhuur van deze woonruimten verzorgt.


In dit laatste deel van de wijk Blokhoeve in Nieuwegein werken ontwikkelaar VOF Trebbe / Lunee en corporatie Jutphaas Wonen de gezamenlijke idee├źn voor woningen, een supermarkt, een klim- en bergsportcentrum, horeca, fitnesscentrum en groen uit tot een fijne plek om te wonen en om te leven!

HoeveRijk ligt aan de noord kant van het centrum van Nieuwegein. Om precies te zijn tussen de Elzenhoeve en de Middelhoeve. Het stadscentrum van Nieuwegein is dichtbij; binnen 10 minuten fietsen sta je in het winkelcentrum. Met de sneltram die in de wijk stopt, sta je binnen een paar minuten op het treinstation van Utrecht Centraal.
HoeveRijk is ook met de auto goed ontsloten, je zit zo op de A2 richting Amsterdam, de A27 naar Hilversum en A12 richting Arnhem en Den Haag. Kortom; je woont heerlijk centraal in Nieuwegein!


Wil je op de hoogte blijven van dit project?
Schrijf je nu in www.hoeverijk-nieuwegein.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hoeverijk Blokhoeve Nieuwegein
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden