Edisonkwartier

Nieuwegein - Nieuwegein
Actueel aanbod

€ 443.121,- tot € 533.801,-

Kenmerken

Woonoppervlak
135 - 145m2
Kaveloppervlak
105 - 165m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Dit project is 100% VERKOCHT!

Helaas, er zijn geen woningen meer te koop in het mooie Edisonkwartier. Wel komt er binnenkort meer aanbod in de verkoop in het gebied Rijnhuizen.

Edisonkwartier:

De stijlvolle herenhuizen van Edisonkwartier zijn officieel in verkoop! Je kunt je definitief inschrijven op een van de 47 hoogwaardig afgewerkte woningen middels een digitaal inschrijfformulier op de projectwebsite edisonkwartier.nl

Stijlvol wonen in moderne architectuur in Nieuwegein

Het gebied Rijnhuizen in Nieuwegein is volledig in ontwikkeling. Waar eens kantoren hebben gestaan, staat binnenkort misschien wel jouw huis, omgeven door water en natuur. Het nieuwbouwproject Edisonkwartier is kleinschalig opgezet en zal 47 exclusieve herenhuizen in een parkachtige omgeving omvatten. Daarnaast biedt wonen in Nieuwegein alle voorzieningen dichtbij huis. Het bruisende Utrecht ligt op een kwartiertje reizen.

HERENHUIZEN
De 47 royale herenhuizen die in het Edisonkwartier komen, worden gebouwd in een strakke vormgeving. De drie etages tellende woningen zullen een woonoppervlakte van 135 tot 145 m² hebben. De woningen bieden de ruimte om al jouw woonwensen te realiseren. Ook is er gedacht aan ruime tuinen met een gunstige ligging en een berging. Een deel van de woningen heeft zelfs een tuin aan het water. Parkeren is altijd mogelijk door de uitgebreide parkeervoorzieningen. De woningen worden energiezuinig opgeleverd volgens de moderne eisen en zijn derhalve gasloos. Hierbij houden de bouwer en de landschapsarchitect duurzaamheid, milieu en respect voor de natuur in acht. Zo krijgen de woningen zonnepanelen en de bergingen een groen dak. De prijzen van de woningen worden binnenkort bekend gemaakt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Edisonkwartier
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
47
Prijs
€ 443.121,- tot € 533.801,-
Type woningen
Herenhuis

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden