Nieuwe Schans

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nieuwegein - Nieuwegein
Actueel aanbod

€ 268.000,- tot € 386.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
65 - 95m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Donderdag 29 april is de verkoop gestart van de 14 appartementen van Nieuwe Schans in Nieuwegein. Heeft u interesse en wilt u op de hoogte gehouden worden? Meldt u aan op de projectwebsite (woneninnieuweschans.nl).

Het kleinschalige complex Nieuwe Schans bestaat uit 14 appartementen verdeeld over de begane grond en drie verdiepingen. U heeft de keuze uit 4 tweekamerappartementen van circa 65 m2 en 10 driekamerappartementen van circa 92-95 m2. Elk appartement heeft een ruim terras/balkon. Het gebouw is strak vormgegeven met veel glas. Dat maakt uw woning heerlijk licht.

Vanuit Nieuwe Schans bent u snel bij winkels, uitvalswegen en groen. Zo ligt Park Oudegein op een kleine 10 min. wandelen en bent u met de fiets in 5 min. in het gezellige Vreeswijk of in 10 min. in Winkelcentrum City Plaza. Op 8 min. lopen bevindt zich een tram- en bushalte. Met de auto bent u snel op de uitvalswegen A2 en A27. Een sportfaciliteit en zorgfaciliteiten liggen in de directe omgeving van de appartementen.

Meer weten over deze moderne en lichte appartementen? Kijk dan op de projectwebsite en schrijf u in als geïnteresseerde.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwe Schans
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
14
Prijs
€ 268.000,- tot € 386.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden