linkbuilding bureau

The Switch

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nieuwegein - Nieuwegein
Actueel aanbod

€ 910,- p.m. tot € 1.315,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
42 - 75m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Verhuur gestart! Inschrijven via de projectwebsite www.hurenintheswitch.nl

Wonen in The Switch staat voor comfortabel wonen met àlles wat je nodig hebt aan voorzieningen in de buurt. Of het nu de huisarts, fysiotherapeut, sporten of je dagelijkse boodschappen betreft, alles vind je op een steenworp afstand. Maar The Switch biedt met meer, alle appartementen worden gestoffeerd opgeleverd. Dat betekent dat de wandafwerking is gedaan, de PVC-vloer al is gelegd en ook de gordijnen al zullen hangen. Je hoeft dus alleen maar je bank neer te zetten en je kunt wonen!

Het gebouw aan de Wattbaan 5 dat voorheen dienst deed als kantoorruimte zal worden getransformeerd naar luxe appartementen aan zowel de buitenkant als aan de binnenkant. De 59 appartementen twee- en driekamerappartementen met een omvang van circa 42 m² tot circa 75 m²zullen bestaan uit middeldure en vrije sector huurappartementen.

The Switch ligt in de wijk Rijnhuizen. Rijnhuizen is een bijzondere wijk in Nieuwegein. Op nog geen 15 autominuten van de stad Utrecht, aan het Merwedekanaal. Fort Jutphaas en kasteel Rijnhuizen zijn de parels van Rijnhuizen. In Fort Jutphaas is het restaurant Celine gevestigd alwaar je heerlijk op bijna sterren niveau kunt eten. Voor de sportievelingen zijn er een hockey- en tennisvereniging om de hoek. Heb je liever zin in een mooie wandeling? Dan doe je toch gewoon een rondje om het Fort, al het moois hier is onderdeel van de Hollandse Waterlinie.

Nieuwegein telt bijna 64.000 inwoners, ligt in heerlijk gelegen in het hart van het land. Dicht bij Utrecht en perfect bereikbaar door haar tramfaciliteiten, uitvalswegen naar de A2, A12 en A27 en goede busverbindingen. Ook beschikt Nieuwegein over een uitgebreid fietspadennetwerk. Vanuit The Switch is het levendige centrum City Plaza slechts 8 minuten fietsen en de binnenstad van Utrecht ligt op 25 minuten fietsen.

De appartementen zijn reeds opgeleverd!

Meer informatie

Kenmerken

Project
The Switch
Huurwoningen
59
Huurprijs (p.m.)
€ 910,- tot € 1.315,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden