Edisonbaan 4 - Rhijn

Nieuwegein - Nieuwegein
Toekomstig aanbod

Over dit project

Rhijn is een toekomstige ontwikkeling in de wijk Rijnhuizen in Nieuwegein. Het plan is het voormalig Van Straaten post/Sandd gebouw aan de Edisonbaan 4 te slopen en hier woningbouw met wijkvoorziening in de vorm van een full-service supermarkt te realiseren.

Het woningprogramma zal bestaan uit 95 appartementen en zo mogelijk 10 grondgebonden woningen. Hoofdzakelijk twee- en drie kamerappartementen. Vooralsnog is het uitgangspunt een complex met huurwoningen, waarvan gedeeltelijk sociale huur.

Aan de voorzijde van het gebouw komt een supermarkt met een inpandige parkeergarage. Deze parkeergarage is bedoeld voor de bewoners van Rhijn, hun bezoekers en voor de bezoekers van de supermarkt. De garage wordt integraal mee genomen in het ontwerp.

Het gebouw wordt een stevig, robuust, rood gemetseld gebouw met krachtige kleuren die de aandacht trekken. De sfeer van Rhijn wordt zo open mogelijk met veel uitstraling naar zijn omgeving.

Rhijn is erg gunstig gelegen. Het complex ligt in de wijk Plettenburg, hét nieuwe woon-werkgebied van Nieuwegein, genaamd Rijnhuizen. Het stadscentrum, uitvalswegen en Fort Jutphaas liggen allen nabij. Binnen 10 minuten fietsen ben je bij City Plaza, een overdekt winkelcentrum. Hier bevindt zich ook het busstation. Met de tram reis je in 20 minuten naar Utrecht Centraal. Met de auto ben je in 6 minuten op de A2 of A27.

Op loopafstand van het gebouw liggen diverse sportclubs en ook Fort Jutfaas, waar je heerlijk kunt wandelen en vertoeven op het terras.

Bijgevoegd schetsontwerp geeft een eerste impressie van het te ontwikkelen gebouw. In overleg met onder meer de gemeente Nieuwegein en omwonenden zal het ontwerp de komende tijd verder uitgewerkt worden. De voorlopige planning is dat de woningen begin 2024 worden opgeleverd.

Heeft u interesse in dit project? Schrijf u dan in om op de hoogte te blijven van dit project.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Edisonbaan 4 - Rhijn
Type woningen
Appartement, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden