Central Park

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nieuwegein - Nieuwegein
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
51 - 97m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

DE VERKOOP VAN HET WOONCOMPLEX MET HARDLOOPBAAN OP HET DAK IS MOMENTEEL IN VOLLE GANG, SCHRIJF JE SNEL IN!

De moderne en duurzame appartementen van CENTRAL PARK zijn in verkoop! Je kunt je inschrijven via de projectwebsite: LEVENINCENTRALPARK.NL of makkelijker is LICP.NL

CENTRAL PARK in Nieuwegein is een kwalitatief hoogstaand project, met veel aandacht voor verduurzaming ‘Re-Energize Together!' Het complex omvat 136 appartementen. Hiervan verkopen we 79 appartementen, verdeeld over verschillende types. De overige 57 appartementen worden huurwoningen. Op het dak van het gebouw wordt een hardloopbaan en buitenfitness gerealiseerd! Onder het complex is parkeergelegenheid voor 109 auto's.

Het idee achter Central Park wordt gekenmerkt door hoge ambitie en visie. Het is een onderscheidend project, waarbij alle bewoners hoge kwaliteit wordt geboden. Bij de ontwikkeling zijn de grenzen opgezocht van wat mogelijk is en tegelijkertijd is ruimte gemaakt voor het toepassen van veel groen in de buitenruimten.

LOCATIE
Rijnhuizen wordt ‘De Parel van Nieuwegein’ genoemd. De wijk is volop in ontwikkeling: er worden circa 2.500 nieuwe woningen gerealiseerd. Naast wonen, kan daar ook gewerkt worden. Het karakter van de wijk wordt gekenmerkt door kasteel Rijnhuizen en Fort Jutphaas. Rijnhuizen ligt op een steenworp afstand van het stadscentrum van Nieuwegein. Een toekomstbestendige stad, waar zowel jong als oud zich op hun gemak voelen.

Nieuwegein is ingesloten door de autosnelwegen A2, A12 en A27. Daarom staat de plaats bekend om zijn goede bereikbaarheid. Naast directe verbindingen met de grote steden, zijn met het openbaar vervoer ook plaatsen als IJsselstein en Vianen vlot te bereiken. Wonen in Nieuwegein biedt de voordelen van het wonen in een rustige gemeente én van het wonen in de nabijheid van de grote stad Utrecht. De Reistijd naar Utrecht Centraal bedraagt met de auto circa 12 minuten, met de bus circa 22 minuten en met de fiets circa 26 minuten. Rondom Nieuwegein is tevens veel natuur te vinden en is er ruimte voor een fijne wandeling of fietstocht door de groene omgeving.

VOORZIENINGEN IN DE BUURT
Winkelcentrum: 6 minuten rijafstand
Restaurant: 10 minuten loopafstand
Park: 7 minuten loopafstand
School: 5 minuten loopafstand
Bushalte: 2 minuten loopafstand
Ziekenhuis: 7 minuten rijafstand

WAAROM WONEN IN CENTRAL PARK?
- Kwalitatief hoogstaand project, met veel aandacht voor verduurzaming;
- Uniek complex met hardloopbaan en buitengym op het dak;
- Verschillende types, verdeeld over twee- drie- en vierkamerappartementen;
- Alle appartementen compleet afgewerkt met wand, vloerafwerking, keuken en sanitair;
- Alle appartementen beschikken met een balkon of loggia over eigen buitenruimte;
- De oppervlakte varieert van vijftig tot ongeveer vijfennegentig vierkante meter;
- Veel aandacht voor hoogwaardige afwerking: kwaliteit staat centraal;
- Een parkeergarage onder het complex gelegen;
- Locatie-technisch zeer interessant door goede bereikbaarheid, stedelijke nabijheid én natuur in de omgeving;
- Hoogwaardige en turn-key oplevering inclusief een pvc-vloer mét plinten in de kleur naar jouw keuze.

RE-ENERGIZE TOGETHER
De kers op de taart is de hardloopbaan op het dak! In combinatie met de ruimte voor een buitengym is duidelijk voor iets bijzonders gekozen. In het ontwerp is de hardloopbaan ‘opgetild’. Daardoor is de hardloopbaan zichtbaar vanuit de binnentuin en vanaf de galerij.

Dat duurzaamheid is gekoppeld aan de kwaliteit van het gebouw is bijna vanzelfsprekend in deze tijd. In Central Park wordt aardwarmte toegepast voor verwarming, koeling en warm water. Daarnaast plaatsen we pv-panelen op het dak. Door die panelen in te zetten voor de algemene ruimtes, worden kosten gedrukt. Het voordeel van nieuwbouw, is een uiterst efficiënte invulling van de energievraag. Ventilatie met warmteterugwinning en vloerverwarming zijn andere toepassingen die energiekosten beheersbaar houden. Dit maakt de woningen bereikbaar voor een grote doelgroep.

TURN-KEY OPLEVERING
Binnenstappen in je eigen huis, ook de allereerste keer! Stel je voor hoe fijn het is dat je uitsluitend je eigen meubels hoeft neer te zetten en de gordijnen moet ophangen in je nieuwe appartement. Je bent direct ‘thuis’! Complete oplevering is de standaard in Central Park. Zo ligt in jouw appartement standaard een pvc-vloer mét plinten, in de kleur van jouw keuze. De wanden zijn glad, met glasvliesbehang en geverfd in een basiskleur.

De keuken en de badkamer zijn in de prijs van het appartement opgenomen. Je kunt kiezen uit verschillende, complete Bruynzeel keukens. Aanvullende wensen behoren altijd tot de mogelijkheden. Wij werken met vaste partners, waardoor je direct na oplevering van jouw appartement in Central Park, je eigen huis binnenstapt!

Alle informatie over het project en de appartementen is te vinden op de projectwebsite.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Central Park
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
79
Type woningen
Appartement

Woningtypen in dit project

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden