Rijndael | Parklaan en Boomgaard

Nieuwegein - Nieuwegein
Toekomstig aanbod

€ 515.000,- tot € 810.000,-

Over dit project

VERKOOP GESTART! De verkoop is in volle gang en je kunt je vanaf nu digitaal inschrijven voor de woningen Parklaan en Boomgaard via de projectwebsite: nieuwbouw-rijndeal.nl

In Rijndael woon je in een groene woonomgeving, met de historische elementen van kastelen en forten, pal aan het Merwedekanaal. Om de hoek zijn fort Jutphaas en kasteel Rijnhuizen en binnen een half uur sta je in Utrecht.

In Rijndael, dat onderdeel is van het gebied Rijnhuizen, komen 4 verschillende deelgebieden, ieder met zijn eigen karakter. Zoek je een groene omgeving uit de drukte maar met alle voorzieningen dichtbij? In deze weelderige groene omgeving vlak bij het water, heb je alle ruimte in een woning waar stijl en luxe hand in hand gaan.

Wonen in de kasteeltuin van Utrecht:
In Parklaan, onderdeel van fase 1, woon je op een prachtige groene locatie in Rijndael met stedelijke architectuur en toch nabij het water. De circa 32 karakteristieke rijwoningen aan een brede laan geven dit deelgebied haar eigen sfeer.

Landelijk wonen in Rijndael? Dat kan! Je woont in de Boomgaard op een groene locatie aan het water in royale 3-onder-1-kapwoningen. Speciaal voor deze plek zijn de beschut gelegen woningen ontworpen met een eigen terras en collectieve tuinen. En dat met alle gemakken van de stad Utrecht nabij.

Het jaar 2022 staat in het teken van nieuwbouwplan Rijndael met het uitwerken van de definitieve plannen en de voorbereidingen voor de verkoop. Als alles volgens planning verloopt, zal de eerste fase in Rijndael in het tweede kwartaal van 2022 in verkoop gaan. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in Rijndael? Schrijf je dan op de projectwebsite: www.rijndael.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rijndael | Parklaan en Boomgaard
Koopwoningen
97
Prijs
€ 515.000,- tot € 810.000,-
Type woningen
Geschakeld, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden