Havenkwartier Nieuwegein Fase 1

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nieuwegein - Nieuwegein
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

HET GROENE HAVENKWARTIER
het beste van 2 werelden

Rijnhuizen in Nieuwegein krijgt een nieuwe bestemming. Het wordt een verrassende woon- en werkwijk met groene verbindingen. Met het Havenkwartier krijgt Rijnhuizen prachtige woonkansen aan het water en in het groen. Wonen aan de nieuwe haven of aan het waterrijke natuurgebied, er is volop keuze. Met Havenkwartier krijgt Nieuwegein er een bijzonder waterfront bij. Hier zie en beleef je het water, de boten en het groen.

Het nieuwbouwproject Havenkwartier bestaat uit 101 koopwoningen, te weten:
● 29 Appartementen
● 55 Rij- en Hoekwoningen
● 14 Twee-onder-een-kapwoningen
● 3 Vrijstaande woningen

Wonen aan de haven
Gebaseerd op klassieke havens, worden hier statige moderne havenwoningen ontwikkeld bestaande uit rijwoningen en appartementen. Wonen aan een prachtig ingerichte kade, elk moment van de dag is hier weer anders. Hier geniet je van de gezelligheid, de rust, de zon en alles wat het water te bieden heeft.

Leven in het groen
Vanaf de haven loopt een nieuwe groene Brink richting de twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen die grenzen aan of nabij het waterrijke natuurgebied. Met heerlijke tuinen aan mooie groene straten. Ook hier is water een belangrijk element.

Meld je aan via www.havenkwartier-nieuwegein.nl en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom nieuwbouwproject Havenkwartier.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Havenkwartier Nieuwegein Fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 18 beschikbaar
Type woningen
Hoekwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden