ivy Apartments

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nieuwegein - Nieuwegein
Actueel aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
56 - 102m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

DE SET VAN JOUW LEVEN

Jouw leven zit vol liefde, actie en spannende momenten. Bereid uitgebreide diners in jouw luxe keuken, ga op in het bruisende leven van City Nieuwegein of stap spontaan in de tram naar je volgende bestemming. Je kunt hier zijn wie je vandaag wilt zijn, en morgen net even anders. Leef hoe jij het wilt, bij ivy Apartments.

Een nieuwe levendige stadswijk wordt ontwikkeld in Nieuwegein. Op deze plek starten mensen hun werkdag en struint het winkelpubliek ontspannen door de winkelstraten. Knusse lunchrooms vol gasten, het theater waar de dag afgesloten wordt. Even op pauze drukken? Park Oudegein ligt even verderop. Dit is de bruisende omgeving waarin jouw leven zich afspeelt. Naar welk genre je ook op zoek bent, City Nieuwegein biedt alle mogelijkheden.

De meest duurzame binnenstad
Bij ivy Apartments leef je in het nu, met het oog op later. Jouw woning is duurzaam en toekomstbestendig. Met onder andere warmtepompen, hergebruik van regenwater, elektrische laadpalen en deelauto’s draagt ivy bij aan het doel van de gemeente: Nieuwegein de meest duurzame binnenstad van Nederland maken.

DE IVY STYLE
Wonen in ivy Apartments is leven in luxe, comfort en gemak. Alles voelt er hotel chic. Jouw appartement biedt alle voorzieningen die je je zou wensen. Perfect afgewerkte keukens met de nieuwste apparatuur. De muren in frisse kleuren. Elk detail is ontworpen voor jouw comfort.

Meer informatie

Kenmerken

Project
ivy Apartments
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
99 van 99 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Eigendom
Huur
Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Supermarkt, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden