Havenkwartier Fase 2

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nieuwegein - Nieuwegein
Toekomstig aanbod

€ 327.000,- tot € 835.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
63 - 183m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

De 29 koopappartementen van fase 2 liggen aan de prachtig ingerichte haven in Havenkwartier. De mooie eigentijdse appartementen met industrieel karakter vormen een geheel samen met de eengezinswoningen uit fase 1.
Alle terrassen en balkons bevinden zich aan de voorzijde van het gebouw. Hierdoor geniet je vanaf je eigen balkon of terras van de gezelligheid van de haven en het prachtige uitzicht over het Merwedekanaal. Even heerlijk lunchen buiten de deur? Om de hoek is een gezellige daghoreca voorzien waar je buren en andere bewoners uit de wijk ontmoet.
Een aantal bewoners van fase 2 krijgt de luxe van een ligplaats aangeboden. Je eigen boot voor de deur behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Havenkwartier Fase 2
Woningen
0 van 29 beschikbaar
Prijs
€ 327.000,- tot € 835.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden