Havenkwartier Fase 3

Nieuwegein - Nieuwegein
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
158 - 180m2
Kaveloppervlak
272 - 460m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

FASE 3 van Havenkwartier is in verkoop!

De 17 extreem energiezuinige woningen van Fase 3 (met o.a. bodemwarmtepomp en zonnepanelen) liggen in het rustige en groene deel van de wijk Havenkwartier en hebben een fijne achtertuin, inclusief aangelegde vlonder, aan het water.
Deze ruime woningen, met minimaal 3 slaapkamers en ruimte voor extra slaap- en/of werkkamers, hebben een karakteristieke uitstraling die past bij het project Havenkwartier. De subtiele metselwerk details geven iedere woning het gewenste karakter.
Daarnaast heeft iedere woning twee naast elkaar gelegen parkeerplaatsen op eigen terrein. Extra comfort die past bij deze woningen van Fase 3.
De standaard uitbouw van 1.20 meter is meegenomen in de V.O.N. prijs. Prijs vanaf € 665.000 V.O.N.

Om de hoek ligt de haven van het project Havenkwartier. In de haven zijn enkele ligplaatsen beschikbaar voor een mooie sloep. Vanuit de haven kun je leuke vaartochten maken in de regio. De kinderen kunnen heerlijk spelen in de verlengde groenzone richting het havenplein. Deze groenzone verbindt de groene rustige omgeving richting het park met het stedelijke en waterrijke havengebied.
Kortom, met een woning in Havenkwartier Fase 3 is het heerlijk genieten van de rust en ruimte in en om jouw woning, maar ook van alles wat het water en de haven te bieden heeft.

Bekijk ook www.havenkwartier-nieuwegein.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Havenkwartier Fase 3
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
0 van 17 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden