De Boskamer

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Nieuwegein - Nieuwegein
Actueel aanbod

€ 975.000,- tot € 975.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
173 - 282m2
Kaveloppervlak
297 - 1845m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Alleen bouwnummer 6 beschikbaar!!

Verkoop gestart: allerlaatste kans op een villa('s) van uw voorkeur op de boskamer.nl.

Wonen als een vorst in een prachtige natuur met veel ruimte en rust? Dat kan in Nieuwegein! Op een unieke locatie in het karakteristieke Jutphaas, op het Landgoed Rijnhuizen en naast het oude Fort Jutphaas wordt het project de Boskamer gerealiseerd in een heerlijke groene oase.

Op een besloten deel van het landgoed worden 20 luxe en onderscheidende vrijstaande en twee-onder-een kap villa’s gecreëerd in de sfeer van het landgoed. Zo zijn er diverse types zoals het Paviljoen, de Poortwoning, de Rentmeesterwoning, het Koetshuis, het Theehuis, de Orangerie en de Schuurwoningen. Op deze website tonen wij u de eerste impressies van de architect. De royale kavels bieden u alle ruimte om vorstelijk te resideren op Landgoed Rijnhuizen in een unieke sfeer. Hier vindt u rust, ruimte, vrijheid en natuur. De gevarieerde vorm van de ontwikkeling en de situering van de kavels creëren een unieke woonbeleving in een lommerrijke omgeving met veel privacy.

De Boskamer is centraal gelegen in de wijk Rijnhuizen in Nieuwegein op 10 minuten afstand van het centrum van Utrecht. Op een korte loopafstand bevindt u zich in het oude centrum van Nieuwegein en op fietsafstand is het moderne en uitgebreide winkelcentrum Cityplaza bereikbaar. Dit recent gemoderniseerde winkelcentrum bestaat uit een grote supermarkt, diverse horecagelegenheden en een gevarieerd winkelaanbod.

Rondom Landgoed Rijnhuizen bevinden zich bovendien uitgebreide sportfaciliteiten zoals een tennisbaan en hockeyvelden. Het groene karakter, de historische parels en de mix van verschillende woningen maken van Rijnhuizen een verrassende wijk waar altijd wel iets in beweging is. De komende jaren wordt het groen rondom het fort en kasteel verbonden met het groen in de rest van de wijk. Er komen meer plekken om te spelen, te ontspannen en elkaar te ontmoeten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Boskamer
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 20 beschikbaar
Prijs
€ 975.000,- tot € 975.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden