De Boskamer

Nieuwegein - Nieuwegein
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Kaveloppervlak
308 - 536m2

Over dit project

Wonen als een vorst in een prachtige natuur met veel ruimte en rust? Dat kan in Nieuwegein! Op een unieke locatie in het karakteristieke Jutphaas, op het Landgoed Rijnhuizen en naast het oude Fort Jutphaas wordt het project de Boskamer gerealiseerd in een heerlijke groene oase.

Op een besloten deel van het landgoed in Nieuwegein worden 33 royale bouwkavels gecreëerd. De kavels met een grootte van 300 tot 558 m2 bieden de mogelijkheid om een vrijstaande of geschakelde woning te bouwen op het historische Landgoed Rijnhuizen. De gevarieerde ronde vorm van de ontwikkeling en de situering van de bouwkavels creëren een unieke woonbeleving in een lommerrijke omgeving met veel privacy. Voor de nieuwbouw zijn voorschriften opgesteld ten behoeve van het behoud van de cultuurhistorische waarde van het landgoed, de makelaar kan u hierover informeren. Zo ontstaat een unieke woonomgeving waar de mogelijkheid wordt geboden om uw droomhuis naar eigen wensen in Nieuwegein te realiseren.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Boskamer
Koopwoningen
33
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden