Actueel

Nieuws

Update HoeveRijk Lokaal nieuws vrijdag 03 juli 2020

Update HoeveRijk

Update HoeveRijk

Het is alweer enige tijd geleden dat je iets van ons hebt gehoord. In de tussentijd is er veel gebeurd. Tijd voor een update!

De afgelopen periode houdt corona de samenleving in haar greep. Daar heeft iedereen - in meer of mindere mate - mee te maken. Helaas gaat dit ook niet aan onze deur voorbij en heeft het virus met het bijbehorende thuiswerken effect op de planvorming en planning van HoeveRijk.

In het vorige nieuwsbericht schreven we te koersen op een start verkoop in het derde kwartaal van 2020. Helaas lijkt dat nu niet meer haalbaar.

Wij zijn hoopvol dat de komende tijd de maatregelen steeds meer worden versoepeld waardoor we het plan weer in een stroomversnelling kunnen krijgen!

Zodra er nieuws is en wij een betere inschatting kunnen maken van de planning informeren wij je via de nieuwsbrief.

Villa's in De Boskamer Lokaal nieuws donderdag 16 april 2020

Villa's in De Boskamer

De ontwikkeling De Boskamer is gewijzigd. Er zijn nu twintig royale kavels met luxe villa’s in diverse typen ontwikkeld in de historische tuinen van Landgoed Rijnhuizen.

Op termijn zijn er acht verschillende typen villa’s beschikbaar op specifieke locaties. Bijzondere villa’s die uitstekend aansluiten bij de cultuurhistorische waarde van het landgoed. De villa’s worden op dit moment nader uitgewerkt naar een definitieve vorm.  De Boskamer wordt mede dankzij de unieke compositie van de verschillende villa’s binnen het landschap een prachtige plaats om te wonen!

Op deze website treft u bij de button villa’s de eerste schetsen van de verschillende typen, zoals: de Poortwoning, het Paviljoen, het Theehuis, de Orangerie, het Koetshuis, de Rentmeesterwoning en de twee typen Schuurwoningen. Stuk voor stuk riante villa’s met hun eigen sfeer en kenmerken. Via de selector in de plattegrond bij aanbod kunt u heel eenvoudig zien welk type villa op de betreffende kavel gesitueerd is.

Wij hopen u te interesseren voor één van de twintig prachtige villa’s op Landgoed Rijnhuizen. Meld u nu alvast aan via het aanmeldformulier! U kunt hier de villa’s selecteren in volgorde van uw voorkeur.

Op het moment dat de start verkoop in zicht komt wordt u door ons persoonlijk benaderd. In de tussenliggende periode informeren wij u middels de nieuwsbrief van het project als er stappen gemaakt worden in de nadere uitvoering.

Voortgang ontwikkeling woningen HoeveRijk Lokaal nieuws dinsdag 31 maart 2020

Voortgang ontwikkeling woningen HoeveRijk

Achter de schermen wordt de laatste hand gelegd aan de ontwerpen van de 50 Stadswoningen en 12 Waterwachters. Vorige week heeft de Welstandscommissie akkoord gegeven op de ontwerpen. Wij verwachten jullie binnenkort de eerste beelden te kunnen laten zien!

Architecten
Er worden 62 koopwoningen gerealiseerd in HoeveRijk. De bijzondere Waterwachters worden ontworpen door Damast Architects en de stijlvolle Stadswoningen zijn van de hand van Visser en Bouwman.
 

Start verkoop 3e kwartaal 2020

Wij koersen nu op een eerste start verkoop in het 3e kwartaal van 2020.

 

Uiteraard informeren wij jullie tijdig voor de start verkoop over de mogelijkheden om je in te schrijven voor één van de woningen. Dat doen we via deze nieuwsbrief.

 

Heb je je nog niet ingeschreven voor de updates rondom HoeveRijk? Dat kan hier.

Volg het project ook via Facebook @HoeveRijk of Instagram @HoeveRijk.

 

Geïnteresseerd in één van de huurwoningen die Jutphaas realiseert?

Kijk dan op: www.jutphaas.nl/projecten.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden