Actueel

Nieuws

Vertraging Lokaal nieuws woensdag 14 juli 2021

Vertraging

Een tijdje geleden informeerden wij je over de vorderingen van HoeveRijk. We waren en zijn bezig met de uitwerking van het plan en het ontwerp van de woningen. Hierbij een tussenstand.
 

Wat hadden we gehoopt dat we inmiddels de eerste beelden konden laten zien en konden aangeven wanneer HoeveRijk in verkoop gaat. Helaas loopt het project vertraging op, waardoor we verwachten dat wij de start verkoop moeten uitstellen tot volgend jaar.
 

Hoe kan dat?
Een gebiedsontwikkeling van deze omvang heeft veel voeten in aarde, met name doordat er veel verschillende partijen bij het plan betrokken zijn. De komende tijd worden de laatste afspraken afgerond tussen de verschillende partijen in het plangebied en worden (locatie)onderzoeken geüpdatet. Daarnaast wordt het concept bestemmingsplan uitgewerkt. Na de vakantieperiode starten de architecten met het doorvoeren van de laatste wijzigingen in het ontwerp. Dit draagt bij aan de uiteindelijke woonkwaliteit. Zo creëren we woningen waar jij straks met veel plezier woont!
 

Nog even geduld
Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn en we meer kunnen zeggen over de planning versturen wij weer een nieuwsbericht.
 

In het nieuws
Heb je het artikel met een impressie van het nieuwe klim- en bergsportcentrum in het AD al gezien? Het artikel vind je hier.

 

Ondertekening anterieure overeenkomst De Boskamer Lokaal nieuws woensdag 30 juni 2021

Ondertekening anterieure overeenkomst De Boskamer

Bogor en tB Projects tekenen overeenkomst voor 20 villa's op Landgoed Rijnhuizen in Nieuwegein

Bogor Projectontwikkeling B.V. en tB Projects ontwikkelen het bouwplan ‘De Boskamer’ in Nieuwegein. Een ontwikkeling met twintig karakteristieke villa’s in de historische omgeving van Landgoed Rijnhuizen, tussen het oude fort Jutphaas en Kasteel Rijnhuizen. Op woensdag 16 juni was er met wethouder Hans Adriani van de gemeente Nieuwegein op de toekomstige bouwlocatie een officieel tekenmoment voor de anterieure overeenkomst: een bijzondere mijlpaal in een onderscheidend project.

Een ontwikkeling zoals De Boskamer komt maar zeer zelden voorbij. De twintig karakteristieke villa’s van De Boskamer zijn immers gesitueerd op een unieke locatie aan de rand van de historische kasteeltuin van Kasteel Rijnhuizen.

De ontwikkeling vergde een intensief traject, waarbij het behoud van de karakteristieke waarden van de historische omgeving leidend was. Op een zorgvuldige manier is er met specialisten een bouwplan ontwikkeld rondom de historische elementen van het landgoed, zoals monumentale bomen en natuur. Op deze wijze blijft de cultuurhistorische waarde van het landgoed bewaard voor nu en in de toekomst. In het plan is rekening gehouden met klimaatadaptieve maatregelen en het uitgangspunt is dat de woningen energieneutraal tot energiepositief worden opgeleverd. Basis voor het welslagen van de ontwikkeling is ook de professionele en prettige meerjarige samenwerking met de gemeente Nieuwegein.

“De Boskamer maakt het mogelijk om in Nieuwegein op een unieke plek te wonen, vrijwel in de tuin van Kasteel Rijnhuizen”, aldus wethouder Hans Adriani (wonen, bouwen, ruimte en financiën) van gemeente Nieuwegein. “De toevoeging van deze villa’s maakt het woningaanbod in de wijk compleet. Rijnhuizen heeft hiermee op het gebied van wonen voor iedereen wat wils. Voor starters, alleenstaanden, stellen, gezinnen met kinderen en senioren. Met daarnaast nog ruimte voor kantoren wordt Rijnhuizen steeds meer een gemengde leefwijk.”

Op dit moment werken Bogor en tB Projects aan de nadere uitwerking van het bouwplan in aanloop naar de omgevingsvergunningsaanvraag en daaropvolgend de start verkoop, die naar verwachting in het derde kwartaal van 2021 plaatsvindt.

Film:

Bekijk hieronder de film.

Kant-en-klare appartementen Lokaal nieuws dinsdag 08 juni 2021

Kant-en-klare appartementen

De appartementen in The Switch worden compleet opgeleverd met een luxe keuken, afgewerkte badkamer, PVC vloer en zelfs de gordijnen hangen er al wanneer je de sleutel in ontvangst neemt.

De appartementen in The Switch worden compleet opgeleverd met een luxe keuken, afgewerkte badkamer, PVC vloer en zelfs de gordijnen hangen er al wanneer je de sleutel in ontvangst neemt.

Zie jij jezelf al zitten in de ruime tuin of het royale balkon? Heerlijk in de avondzon? Het kan in The Switch

Ongeëvenaarde service Lokaal nieuws woensdag 28 april 2021

Ongeëvenaarde service

Als je er klaar voor bent om te genieten van een bruisend leven in The Switch, neem dan contact op met onze makelaar via telefoon, e-mail of door het onderstaande formulier in te vullen.

Als je er klaar voor bent om te genieten van een bruisend leven in The Switch, neem dan contact op met onze makelaar via telefoon, e-mail of door het onderstaande formulier in te vullen. Voor een persoonlijk tintje, kom langs voor een bezoek en breng wat tijd door met een van de adviseurs. We streven ernaar om alle bewoners een eersteklas ervaring te bieden, dus neem vandaag nog contact op en ontdek jouw levensstijl bij The Switch in Nieuwegein.

Update Wonen in HoeveRijk Lokaal nieuws woensdag 17 februari 2021

Update Wonen in HoeveRijk

 

Wonen in HoeveRijk

In HoeveRijk worden onder andere 12 twee-onder-één-kapwoningen en 50 stadswoningen gebouwd. De centrale ligging in combinatie met de nieuw te bouwen supermarkt en een klim- en bergsportcentrum, maken HoeveRijk tot een fantastische plek om te wonen!

Momenteel wordt er weer gewerkt aan de verdere uitwerking van het totale plan. In maart kunnen we je naar verwachting architectuurbeelden van de tweekappers en stadswoningen laten zien.

Werkzaamheden op de locatie
Ook op (civiel-)technisch vlak vordert de uitwerking. Op korte termijn worden sondeerwerkzaamheden uitgevoerd op de locatie. Met sonderen wordt de bodemopbouw en -samenstelling bepaald en de draagkracht van de grond berekend. Deze gegevens gebruiken we dan weer voor andere berekeningen. Dus zie je binnenkort op locatie een bijzonder sondeervoertuig rondrijden, dan kan dat kloppen!

 Planning
We kunnen ons goed voorstellen dat je graag wilt weten wanneer de woningen in verkoop gaan. Wij zijn afhankelijk van een aantal procedures die eerst doorlopen moeten worden, waardoor er op dit moment nog geen definitieve planning is. Wél hebben we een nieuwe prognose: we verwachten te kunnen starten met de verkoop in het derde kwartaal van 2021. We willen benadrukken dat dit een prognose is: zodra wij met meer nauwkeurigheid een planning kunnen afgeven, brengen wij je daarvan op de hoogte.

Wil jij wonen in HoeveRijk? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen!

 Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden