Rijnfort

Nieuwegein - Nieuwegein
Toekomstig aanbod

€ 225.500,- tot € 662.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
65 - 188m2

Over dit project

RIJNFORT: Luxe woningen en appartementen
Een bijzonder nieuwbouwproject op een unieke en centrale locatie. Dat is het project Rijnfort in Nieuwegein; woonvoorzieningen op hoog niveau in een wijk die leeft!

Het complex bestaat uit een 5-tal woonblokken gebouwd in een U-vorm met één open zijde. Het ontwerp doet denken aan een ouderwets fort.

In dit (Rijn)fort komen moderne, gloednieuwe appartementen en woningen in alle soorten en maten van 65 tot wel 188 m². Het project bestaat uit drie deelprojecten. Deelproject Rijnfort | Schild bestaat uit 80 appartementen met woonoppervlaktes van 65 m² tot 91 m². Rijnfort | Veste bestaat uit 32 appartementen verdeeld over twee gebouwen. De appartementen hebben een woonoppervlakte van 96 m² tot 188 m². In het deelproject Rijnfort | Huis komen 11 eengezinswoningen met een woonoppervlakte van 160 m² .
Alle appartementen en woningen worden opgeleverd met een luxe keuken en moderne badkamer. Ook beschikt ieder appartement over één of meerdere buitenruimtes ,privé parkeerplaats (of garagebox) en hebben ze bijna allemaal een eigen berging box.
Koopsommen vanaf 255.500,- tot 662.500,-
Kijk voor meer info op de projectwebsite www.rijnfort.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rijnfort
Koopwoningen
123
Prijs
€ 225.500,- tot € 662.500,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden