Eureka!

Nieuwegein - Nieuwegein
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Project Eureka!
In voorbereiding

Het nieuwbouwproject Eureka!, op korte afstand van Utrecht, aan de Structuurbaan in Nieuwegein is op dit moment nog volop in voorbereiding. Je kunt je alvast aanmelden via https://account.eureka-nieuwegein.nl/ zodat wij je op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen en je mee kunt denken in het ontwikkelproces.

Eureka!
Je hebt jouw nieuwe (t)huis gevonden!

Project Eureka! bestaat in totaal uit 25 koopwoningen, te weten:
- 12 prachtige rij- en hoekwoningen,
- 8 sfeervolle twee-onder-een-kapwoningen,
- 5 karakteristieke vrijstaande woningen.
Daarnaast komen er 27 appartementen in het project.

Nieuwbouwproject Eureka! ligt aan de Structuurbaan in Nieuwegein. Een prachtige locatie, aan het Amsterdam-Rijnkanaal en het Lekkanaal. Vlak bij de indrukwekkende ‘Plofsluis’ en de fietsbrug over beide kanalen waardoor je zo de weilanden in loopt.

Met de fiets rij je in vijf minuten naar de tennisclub, en ook basisscholen zijn binnen tien minuten te bereiken. Je vindt diverse supermarkten en andere winkels op makkelijke fietsafstand. Of ga lekker uitgebreid winkelen in het Cityplaza winkelcentrum van Nieuwegein, met zijn theater, bioscoop en heel veel winkels en boutiques. Je bent er in 7 minuten met de auto en 11 minuten met de fiets.
Ook de snelwegen A27, A12 en A2 zijn door de centrale ligging goed bereikbaar.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het project Eureka! en meld je aan via https://account.eureka-nieuwegein.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eureka!
Type woningen
2-onder-1-kap, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden