Rijndael | De Buitenplaats - fase 2

Nieuwegein - Nieuwegein
Toekomstig aanbod

€ 539.500,- tot € 950.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
134 - 192m2
Kaveloppervlak
130 - 541m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

START VERKOOP: Dinsdag 4 juni 2024 vanaf 10:00 uur.

Na een zeer succesvolle verkoop van fase 1 De Buitenplaats, gaat fase 2 ook in verkoop. Je kunt je vanaf dinsdag 4 juni online inschrijven voor de woningen van fase 2. Dit doe je via jouw account op www.nieuwbouw-rijndael.nl/buitenplaats/woningen?route=propertyType

De Buitenplaats: exclusief wonen met riante tuinen
Hou je van natuur en rust, terwijl je de gezelligheid op elk moment wilt kunnen opzoeken? Je vindt het allemaal in de Buitenplaats! Deze groene parel is de eerstvolgende fase in Rijndael die in verkoop gaat. De Buitenplaats is ruim opgezet, met een park in het midden én daaromheen elegante woningen met een prachtige en unieke architectuur. Omringd door groen en met autoluwe straten kom je na een drukke dag helemaal tot rust. En hoe heerlijk, die openslaande deuren naar een grote tuin. Zie jij het al voor je?

In Rijndael woon je in een groene woonomgeving, met de historische elementen van kastelen en forten, pal aan het Merwedekanaal. Om de hoek zijn fort Jutphaas en kasteel Rijnhuizen en binnen een half uur sta je in Utrecht.

In Rijndael, dat onderdeel is van het gebied Rijnhuizen, komen 4 verschillende deelgebieden, ieder met zijn eigen karakter. Zoek je een groene omgeving uit de drukte maar met alle voorzieningen dichtbij? In deze weelderige groene omgeving vlak bij het water, heb je alle ruimte in een woning waar stijl en luxe hand in hand gaan.

Wonen in de kasteeltuin van Utrecht:
In Parklaan, onderdeel van fase 1, woon je op een prachtige groene locatie in Rijndael met stedelijke architectuur en toch nabij het water. De circa 32 karakteristieke rijwoningen aan een brede laan geven dit deelgebied haar eigen sfeer.

Landelijk wonen in Rijndael? Dat kan! Je woont in de Boomgaard op een groene locatie aan het water in royale 3-onder-1-kapwoningen. Speciaal voor deze plek zijn de beschut gelegen woningen ontworpen met een eigen terras en collectieve tuinen. En dat met alle gemakken van de stad Utrecht nabij.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in Rijndael? Schrijf je dan op de projectwebsite: www.nieuwbouw-rijndael.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rijndael | De Buitenplaats - fase 2
Start verkoop
04-06-2024
Prijs
€ 539.500,- tot € 950.000,-
Type woningen
Geschakeld, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nieuwegein.

Aanmelden